Kiitos haasteesta Kaikulanrinne.
Haasteen säännöt:
- kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- muista kiittää haasteen antajaa
Valinta oli vaikea, mutta onhan se niin, että keittiö on kodin sydän.
Keittiö ja olohuone ovat yhtä suurta korkeampaa tilaa,
jossa parhaiten viihdymme.
Kustavilainen kalustomme kulkee äideiltä tyttärille,
ja olenkin jo kolmannen polven käyttäjä.
Muu keittiön sisustus on valittu tähän sopivaksi.
Joitakin ihania helmiä keittiöstämme löytyy...
vanha kahvimylly toimii edelleen,
Kupittaan saven suolasalkkari,
Arabian vanha keittokulho paraatipaikalla.
Keittiöstämme leijailee vastapaistetun sämpylän
tai saaristolaisleivän tuoksu.
Parasta kuitenkin on että keittiössämme tavataan ystäviä,
parannetaan maailmaa, unelmoidaan tulevasta.
Siellä keitetään ja paistetaan,
leivotaan, hillotaan
ja syödään!
Tervetuloa keittiöömme!
Heitän Haasteen seuraaville blogeille:
Susannes White Dreams
Pellavanauhaa ja lohikeittoa
Maalaisromanttisen kodin elämää
Kaunis Pieni Elämä
Sininiitty
Valinta oli vaikea, mutta onhan se niin, että keittiö on kodin sydän.
Keittiö ja olohuone ovat yhtä suurta korkeampaa tilaa,
jossa parhaiten viihdymme.
Kustavilainen kalustomme kulkee äideiltä tyttärille,
ja olenkin jo kolmannen polven käyttäjä.
Muu keittiön sisustus on valittu tähän sopivaksi.
vanha kahvimylly toimii edelleen,
Kupittaan saven suolasalkkari,
Arabian vanha keittokulho paraatipaikalla.
Keittiöstämme leijailee vastapaistetun sämpylän
tai saaristolaisleivän tuoksu.
Parasta kuitenkin on että keittiössämme tavataan ystäviä,
parannetaan maailmaa, unelmoidaan tulevasta.
Siellä keitetään ja paistetaan,
leivotaan, hillotaan
ja syödään!
Tervetuloa keittiöömme!
Heitän Haasteen seuraaville blogeille:
Susannes White Dreams
Pellavanauhaa ja lohikeittoa
Maalaisromanttisen kodin elämää
Kaunis Pieni Elämä
Sininiitty
Saaristoleipä:
1 l piimää
3 dl siirappia
3 pss kuivahiivaa
1,5 rkl suolaa
3 dl leseitä
3 dl ruisjauhoja
3 dl kaljamallasta
n. 10 dl vehnäjauhoja
vuokien voiteluun ja leivittämiseen voita ja leseitä
siirappivettä voiteluun
Lämmitä piimä ja siirappi kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon kuivahiiva ja suola.
Lisää kuivat aineet. Kohota taikinaa n. tunti. Voitele ja jauhota 3 pitkänmallista leipävuokaa. Kaada taikina vuokiin ja anna nousta n. tunti. Paista 175 asteessa n. 1,5 tuntia.
Puolessa välissä paistoa voit voidella leivät siirappivesiseoksella kauniin pinnan aikaansaamiseksi.
Ihana keittiö sulla ja mitä herkkuja loihditkaan siellä :)
VastaaPoistaNyt tuli vaikee nakki meikäläiselle, täytyypä ottaa haaste vastaan :)