Heippa!
Ystäväni Tarja halusi tässä eräänä iltana
järjestää meille lettukestit
tuoden mukanaan sekä paistovälineet että taikinan.
(Tarjan letturesepti löytyy postauksen alla)
Alkuruuaksi paistoimme muurikassa
nokkos-karhunlaukkalettuja,
jotka täytettiin paistetulla grillijuustolla ja
italialaisella pestolla.
Kaapin perukoilta löytyneet kuivatut ja jauhetut
karhunlaukat ja nokkoset löysivät viimein
arvoisensa paikan lautasella.
Makuyhdistelmä oli taivallisen hyvä,
rapeareunainen ja aromaattinen lettu,
sisältä pehmeä, mutta pinnalta rapea juusto ja
aito italialainen pesto.
Ja jälkiruuaksi
voissa paistettuja perinteisiä muurinpohja räiskäleitä...
jäätelöä,
mansikoita ja masikkahilloa...
Niin,
olivatko letut sitten onnistuneita?
Allaoleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...
Tuokaa välineet ja taikinat,
meillä on hillot ja jäätelöt...
Laitetaan partyt pystyyn!
meillä on hillot ja jäätelöt...
Laitetaan partyt pystyyn!
t. Sanna
Tarjan muurinpohjaletut:
0,5 L tinkimaitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl öljyä
1 tl suolaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti