Marjojen, hedelmien, vihannesten ja sienien säilönnän aika on juuri nyt parhaimmillaan.
Oman puutarhan herkut ja metsän antimet maistuvat monin verroin
herkullisemmalta kuin kaupasta ostetut.
herkullisemmalta kuin kaupasta ostetut.
Mansikkahillo porisee
Marjat omasta maasta, kattilaan hiljaa porisemaan ja puhtaisiin purkkeihin talvea odottamaan.
Sienien kuivatus on helppoa ja palkitsevaa.
Alkusalaattia, ole hyvä...
Kaalipataa, puolukkahilloa ja saaristolaisleipää
Jälkiruuaksi Ahvenanmaan pannukakkua ja mansikkasurvosta.
Kuistin komeron viileydestä
haettiin kullankeltainen
samettikuorinen viili.
Joskus pudotimme päälle metsämansikoita.
Siinä maistui kesänurmien riemu.
Ja lopuksi nuolimme lusikat
-Raili Heikkilä.
Ihanaa sadonkorjuun aikaa sinulle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti