Nuorcamino

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sauvolaista slow-foodia, ole hyvä!

Hei!
Päivä päivältä hurahdan yhä syvemmälle  hortaamisen
 ja puhtaan ruokavalion syövereihin.

En tarkoita puhtaalla ruualla mitään hienoa ja ihmeellistä,
vaan pieniä arjen valintoja,
jossa raaka-aineet tulevat läheltä,
elintarvikkeet ovaat prosessoimattomia ja
sen minkä kaksi ihmistä kuluttaa,
 ostamme paikallista  tai teemme itse.

Puhdas ruoka ja vesi ovat meidän maaseutuihmisten valtteja,
joista on meidän on oltava ylpeitä,
ihan jokaikinen päivä.


Lähimunakas:
Munat lähikanalasta
Maito lähinavetasta
Sienet omasta metsästä
Hortat ja yrtit omasta pihasta
Tomaatit työkaverin kasvihuoneesta
Juustoraaste Varsinais-Suomesta


Hiivaton ruisleipä
Ruisjauhot Kemiön myllystä
Juuri omasta pakasteesta


Jälkiruuaksi lettuja, oman maan marjoista keitettyä hilloa ja hyvää seuraa...


Kohti keskikesän juhlaa...
Hyvää juhannusviikkoa kaikille!
t. Sanna


(Tänään heräiltiin tällaisissa maisemissa...
muutama aamu vielä ja kohti mielenrauhaa...)

4 kommenttia:

  1. Ei pöllömpi paikka herätä :-) Siis aivan huikea! Kolme aamuheräämistä vielä ja sitten koittaa meilläkin vapaus!

    Lähiruoka <3 Ihan parasta! Tuoreuden maistaa joka suupalalla, nou nou lisäaineille ja maapallon toiselta puolelta roudaamiselle!


    Upeaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, yksi aamu ja se on siinä sitten - loma nimittäin. Kalastelua ja nautiskelua saaristossa, ihan millaisessa säässä tahansa. Mukavaa Juhannusta sinulle!

      Poista
  2. Lähiruokaa kannattaa aina suosia! Ja luonnon antimet ne vasta ovatkin oikeaa superruokaa ja vieläpä täysin luomua :)
    Onpa huikean hienon näköinen paikka, missä saitte herätä! Ihanaa juhannusviikkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin. Vanhemmiten ymmärtää puhtaan ja lähiruuan merkityksen. Ensiviikolla huilataan ja kalastellaan ja nautitaan vaan. Ihanaa juhannusta sinulle!

      Poista