Nuorcamino

maanantai 25. heinäkuuta 2022

Kun aika on...


 

11.8.2022 aloitamme toisen pitkän matkan vaelluksemme Suomen läntisimmästä pisteestä itäisimpään. Kilpisjärven kolmen valtakunnan rajapyykiltä Ilomantsin Hattuvaaraan tulee kulumaan aikaa kaksi kuukautta ja matkaa runsaat 1200 km.

Kehitämme kotimaan pitkän matkan vaelluksia keräämällä aineistoa sähköiselle sivustollemme ja retkeämme voi seurata reaaliajassa.

Mikäli haluat, voit tulla yhteistyökumppaniksemme ja tukea vaellustamme 30 €:n tai oman kukkarosi mukaan. 


Tuella teemme hyvää ja valitsimme yhteistyökumppaniksemme Mood of Finlandin Rakkauden metsän (www.rakkaudenmetsa.fi). Puolet sponsorituestamme osoitetaan Rakkauden Metsän konseptin mukaisesti puiden istutukseen ja Luonnonperintösäätiön toiminnan tukemiseen (ikimetsien suojelu). Tavoitteena on perustaa Suomen kolmas Rakkauden metsä Saloon ja varat käytetään istutustapahtuman rahoittamiseen. Tiedotamme tapahtumasta syksyn aikana.


Lähde sinäkin mukaan viistotaipaleelle Suomen halki ja samalla kasvattamaan uutta ja suojelemaan vanhaa metsää.  Puu on symboli rakkaudesta ja puiden tarinat elävät kauniina muistoina. Varmistetaan hiilinielujen ja luonnon monimuotoisuuden säilymistä tuleville sukupolville.

Olemme kiitollisia kaikesta tuesta. Mikäli haluat, julkaisemme logosi/nimesi blogissamme (Puolivihreää Elämää) /Facebook-sivullamme (Nuorcamino), sillä haemme sinulle ja meille molemminpuolista hyötyä.

Yhteydenotot/MobilePay Sanna 040 663 1077 tai Timo 040 729 8805Ei kommentteja:

Lähetä kommentti