Nuorcamino

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Lettupartyt!


Heippa!
Ystäväni Tarja halusi tässä eräänä iltana
järjestää meille lettukestit
tuoden mukanaan sekä paistovälineet että taikinan.
(Tarjan letturesepti löytyy postauksen alla)




Alkuruuaksi paistoimme muurikassa
 nokkos-karhunlaukkalettuja,
jotka täytettiin paistetulla grillijuustolla ja
 italialaisella pestolla.


Kaapin perukoilta löytyneet kuivatut ja jauhetut
 karhunlaukat ja nokkoset löysivät viimein
arvoisensa paikan lautasella.


Makuyhdistelmä oli taivallisen hyvä,
rapeareunainen ja aromaattinen lettu,
sisältä pehmeä, mutta pinnalta rapea juusto ja
aito italialainen pesto.


Ja jälkiruuaksi
voissa paistettuja perinteisiä muurinpohja räiskäleitä...


jäätelöä, 
mansikoita ja masikkahilloa...


Niin,
olivatko letut sitten onnistuneita?

Allaoleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...


Tuokaa välineet ja taikinat,
meillä on hillot ja jäätelöt...
Laitetaan partyt pystyyn!

t. Sanna

Tarjan muurinpohjaletut:
0,5 L tinkimaitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl öljyä
1 tl suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti