Nuorcamino

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Etsimme tuotetestaajia!


Hei!
Haluatko kokeilla jotain uutta ja iloista...?

Haemme tuotetestaajia Turun ja Salon seudulle
testaamaan 85-vuotisjuhlatuotettamme
Nuotiolenkkiä
ja
Pääkaupunkiseudulle testaamaan
uutuus GrilliTrio-grillimakkaroitamme...

...Lähde mukaan makujen maailmaan
 ja samalla pitämään hauskaa!Etsimme Tuotetestaajia Nuotiolenkille!
Turun ja Salon seutu

Oletko sinäkin laadukkaiden makkaroiden ystävä ja tuttavallinen tuotetestaaja? Etsimme Perniön Lihan 85-vuotisjuhlan kunniaksi tuotetestaajia Nuotiolenkille. Mene metsään, sytytä nuotio ja ryhdy testaajaksi!
Testaajaksi valitaan viisi henkilöä, joilla on kuuma suhde laadukkaisiin makkaroihin.
Testattava tuote:
Nuotiolenkki on ainutlaatuinen tuote, jota on tehty 60–70-luvuilla aitojen makkaramestarien käsityönä. Tuotteessa käytetään maitojauhetta, mikä tuo makkaraan sen ”oikean” rakenteen ja maun. Muuten tuote on gluteeniton, glutamaatiton ja soijaton. Nuotiolenkki on lihapitoisuudeltaan A-luokan ruokamakkara.

Järjestä siis metsään nuotiopiiri tai muut makkarabakkanaalit reviirilläsi ja testaa lenkki. Voit valmistaa makkarat tai makkararuuat haluamallasi tavalla. Grillaa, paista, hiillosta, uunita, keitä... valmista tarvittaessa kastike tai/ja lisuke ja makkarat sekaan heitä.
Hakemus:
Lähetä vapaamuotoinen anomus 29.3.2015, kello 20.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: sanna.katajainen@pernionliha.fi
Laita sähköpostin viestikenttään otsikoksi "Nuotiolenkki tuotetestaaja". Kerro viestissä miksi juuri sinä olisit paras hakija vastuulliseen tehtävään. Ole maukas ja ytimekäs. Kerrothan viestissäsi myös yhteystietosi (puhelinnumerosi ja katuosoitteesi).

Valintakriteerit:
Tuotetestaajat (5 kpl) valitaan kiintoisimpien hakemuksien perusteella.
Lisäksi testaajan tulee asua Turun tai Salon seudulla ja hänellä tulee olla Facebook-tili, jossa seurataan ja tykätään Perniön Lihan Facebook-sivuja. Lisäpisteitä saat, jos omaat oman ruokablogin, jossa myös voit jakaa reseptin tai/ja testin tulokset. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Perniön-Tuotetestaajan tehtävät:
Tehtävänä on valmistaa ja makutestata Nuotiolenkki-pakkauksen lenkkimakkarat haluamallasi tavalla. Lisäksi sinun tulee jakaa resepti/valmistusohje (tarvittaessa), vapaamuotoinen kuva annoksesta tai valmistuksesta tai valmistustapahtumasta (nuotiokuva tms.) ja makuarviot Facebook-sivuillasi. Halutessasi voit myös makutestata muut Perniön Lihan paketin tuotteet. Aktiivisimmille testaajille on luvassa extra-palkinto!

Tuotetestaaja saa:
10kpl x 380g Nuotiolenkki-makkarapakkauksia testattavaksi. Lisäksi testaajat saavat Perniön Lihan tuotepaketin, joka sisältää valikoiman muita Perniön tuotteita.


Testauksen aikataulu:
Hakemuksia voi lähettää sunnuntaihin 29.3.2015 kello 20.00 asti. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 30.3. ja tuotepaketit toimitaan testaajille 31.3. tai 1.4. sovittuna ajankohtana. Testaaja voi suorittaa makutestauksen ja julkaisun/julkaisut omaan, vapaaseen tahtiin 15.4.2015 mennessä.Etsimme Tuotetestaajia Grillimakkaroille!
Pääkaupunkiseutu, HMT uutuus GrilliTrio-grillimakkarat
Oletko sinäkin laadukkaiden grillimakkaroiden ystävä ja tuttavallinen tuotetestaaja? Hemmottele makuhermojasi ja lähde maailmanympärysmatkalle Helsingin Makkaratehtaan GrilliTrio-tuotetestin siivittämänä.
Testaajaksi valitaan viisi henkilöä, joilla on intohimoinen suhde laadukkaisiin grillimakkaroihin.
Testattava tuote:
Helsingin Makkaratehtaan GrilliTrio on ainutlaatuinen ”trio-in-one” -maistelupakkaus, joka sisältää kolme erityyppistä grillimakkaraa kolmesta Euroopan suurimmasta lihamaasta; Saksasta juustoinen Bockwurst, Puolasta valkosipulinen Kielbasa ja Espanjasta yrttinen Butifarra. Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia ja glutamaatittomia. Lihaa tuotteissa on reilusti eli 80 %.
Järjestä siis kevään ensimmäiset makkarabakkanaalit ja testaa makuja maailmalta. Voit valmistaa makkarat tai makkararuuat haluamallasi tavalla. Grillaa, paista, uunita, keitä... valmista tarvittaessa kastike tai/ja lisuke ja makkarat sekaan heitä.
Hakemus:
Lähetä vapaamuotoinen anomus 29.3.2015, kello 20.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: myynti@helsingin.fi
Laita sähköpostin viestikenttään otsikoksi "GrilliTrio tuotetestaaja". Kerro viestissä miksi juuri sinä olisit paras hakija vastuulliseen tehtävään. Ole maukas ja ytimekäs. Kerrothan viestissäsi myös yhteystietosi (puhelinnumerosi ja katuosoitteesi).
Valintakriteerit:
Tuotetestaajat (5 kpl) valitaan kiintoisimpien hakemuksien perusteella.
Lisäksi testaajan tulee asua pääkaupunkiseudulla ja hänellä tulee olla Facebook-tili, jossa seurataan ja tykätään Helsingin Makkaratehtaan Facebook-sivuja. Lisäpisteitä saat, jos omaat oman ruokablogin, jossa myös voit jakaa reseptin tai/ja testin tulokset. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
HMT-Tuotetestaajan tehtävät:
Tehtävänä on valmistaa ja makutestata GrilliTrio pakkauksen grillimakkarat. Lisäksi sinun tulee jakaa resepti/valmistusohje, vapaamuotoinen kuva annoksesta tai valmistuksesta ja makuarviot Facebook-sivuillasi. Halutessasi voit myös makutestata muut HMT-paketin tuotteet. Aktiivisimmille testaajille on luvassa extra-palkinto!
Tuotetestaaja saa:
10kpl x 300g Grillitrio-grillimakkarapakkauksia testattavaksi. Lisäksi testaajat saavat HMT-tuotepaketin, joka sisältää valikoiman muita Helsingin Makkaratehtaan tuotteita.
Testauksen aikataulu:
Hakemuksia voi lähettää sunnuntaihin 29.3.2015 kello 20.00 asti. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 30.3. ja tuotepaketit toimitaan testaajille 31.3. tai 1.4. sovittuna ajankohtana. Testaaja voi suorittaa makutestauksen ja julkaisun/julkaisut omaan, vapaaseen tahtiin 15.4.2015 mennessä.
Grillikausi on jo täällä!
Lähde mukaan makumatkalle!
t. Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti