Nuorcamino

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäistunnelmissa


Hei!
Tässä pääsiäistunnelmia viime keväältä.
Kuvat on otettu  ihanalta Bodensee-järvellä
sijaitsevalta Mainaun-saarelta,
jota myös paratiisisaareksi kutsutaan.
Satesesta ja kylmästä säästä huolimatta,
käynti oli todellakin käymisen  arvoinen:
koko saari toinen toistaan upeimpia kukkaistutuksia, puutarhoja,
vanhoja puita, erikoisia kasveja,
satoja perhoslajikkeita ja orkideoja.


Bodenjärvi sijoittuu neljän maan, Saksan, Itävallan, Liechtensteinin ja Sveitsin rajalle. 
Pieni, 45 hehtaarin Mainau kuuluu Saksalle.
 Siellä käy vuosittain yli miljoona turistia.


Lumoavan Bodenseen tunnelma,
kiireetön ilmapiiri,
upeat maisemat,
lumoava kukkaparatiisi,
vanhat rakennukset.
Sitä Mainau antaa turistille ympäri vuoden.

Hyvää ja nautinnollista Pääsiäistä kaikille!
t. Sanna

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, matkakärpänen heräilee;)
  Tuo ensimmäinen kuva on jännä - näyttää ihan siltä kuin ristit olisi pystytetty suoraan järveen. Ja sopiva pääsiäiskuva.
  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainau on käymisen arvoinen paikka, suosittelen lämpimästi! Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Hei Sanna! Ihania kuvia! Hieno paikka tuo Mainaun saari! Olen itse ollut vuosia sitten Boodenseen rannalla pienessä Kontanz-nimisessä kaupungissa. Komea on järvi monen maan rajalla. Kasvattelen tässä näköjään matkakuumettakin kevätflunssan lisäksi :) Hyvää pääsiäistä! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Matkakuume on ihana asia :) , sitä minäkin poden melkein joka päivä! Toivottavasti lämmin sää on saanut flunssasi paranemaan.

   Poista
 3. Ps. No niin, kaupungin nimenkin kirjoitin väärin. Siis Konstanz :) Se on myös Saksan maalla, viehättävä järvenrantakaupunki.

  VastaaPoista
 4. Paratiisisaari nimi sopii hyvin kuvaamaan tuota Mainaun-saarta, aivan upeita kukkaistutuksia ja rakennuksetkin ovat todella kauniita. Kohde kuulostaa sen verran eksoottiselta, että sinne ei varmasti tehdä mitään pakettimatkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä:https://www.matkavekka.fi/bodensee-ja-alpit. Meillä oli omatoimimatka mutta ainakin matkavekalta löytyy ryhmämatkoja. Mainau on varmasti upea ympäri vuoden, suosittelen!

   Poista
 5. Anonyymi4/26/2015

  Olin "Lumoava Bodensee ja Alpit" -matkalla kesällä 2014. Nähtiin ihana Mainau ja Konstanz sekä upeat Itävallan Alpit päiväretkellä, jossa piipahdettiin Liechtensteinissakin. Tykkäsin Boden-järven risteilystä ja Friedrichshafenin Zeppelin-museo oli jännä yllätys. Sveitsin puolen maisemat sekä tulo- että lähtöpäivänä olivat Pikku-Heidin kirjasta. Appenzellin juustolassa maisteltiin juustoja. Kaikkein parasta tällä 5 päivän reissulla oli aivan älyttömän taitava ja osaava MatkaVekan opas, Veli-Matti. Uskomaton tietopaketti, joka piti meistä hyvää huolta ja aikataulut kasassa. Lähtisin Bodenseelle uudelleen milloin vaan, ihana ja todella kaunis paikka. Ekakertalaiselle opastettu kiertomatka oli antoisa ja tehokas. Toisen kerran voisin lähteä omin päinkin. Terkkuja Sannalle Saksaan. t. matkalainen Lahdesta

  VastaaPoista